Tenis Sanatı - Rafa Nadal ATP İstanbul Open Tenis Turnuvasına Geliyor Mu?


Tenis Dünyası.net tarafından iki gün önce duyurulan, bu yıl ilki düzenlenecek olan ATP İstanbul Open turnuvasında  Roger Federer'in yer alacağı haberi, tüm tenis aşıklarını çok heyecanlandırdı.

Diğer yandan Eurosport Türkiye'nin özel haber başlığıyla verdiği bugünkü haberde;

27 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan ATP İstanbul’a “Big Four”dan hangisi gelecek? Tenis tutkunları Roger Federer’i istiyor. 

Kadın tenisinde yıllardır üst düzey organizasyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul, bu kez erkek tenisinde ATP İstanbul Açık tenis turnuvasını düzenleyecek. 

Garanti Koza’nın ana sponsorluğundaki organizasyon, 27 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. ATP tarafından 8 Temmuz 2014’te 2015 takvimine girdiği duyurulan turnuva hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Açıklandığı günden bu yana Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer ve Andy Murray’den birini İstanbul’das görmek istediklerini dile getiren tenisseverler, bu amaçlarına ulaşacağa benziyor. Garanti Koza’nın Facebook üzerinden yaptığı ankette, şu an Roger Federer açık ara önde giderken, organizasyon yetkilileri Eurosport.com Türkiye’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Nadal gelmiyor.

Yetkililerin verdiği bilgide, dört yıldız raketten birini İstanbul’a getirmek için görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, Rafael Nadal’ın ise teklifi kesin olarak reddettiği ifade edildi.17 Şubat kritik tarih ATP World Tour 250 organizasyonu hakkında 17 Şubat’ta bir basın toplantısı düzenlenecek. Bu toplantıda İstanbul’a gelecek olan dünya yıldızının da açıklanması bekleniyor.

Kaynak: tr.eurosport.com

Tenis Sporunda 4 Büyükler

0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics